Αδαμαντία Καζάκου 1

Η Αδαμαντία Καζάκου έχοντας στο ενεργητικό της αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας και προσωπικής εξέλιξης σε ιδιώτες, στελέχη, επιχειρηματίες και άτομα της εγχώριας showbiz, είναι μία από τις πλέον δραστήριες life and business coaches στην Ελλάδα. Χρησιμοποιεί τις πιο πρωτοποριακές, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, σπουδάζει ψυχοθεραπεία, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό από τους μεγαλύτερους guru του life coaching καθώς η ίδια είναι πιστοποιημένη Master NLP Practitioner με εξειδίκευση στην αυτοπεποίθηση.

«Ξεκινώντας την επαγγελματική μου πορεία, εργάστηκα για 15 χρόνια σε επιχειρηματικό όμιλο ως Διευθύντρια Πωλήσεων και στη συνέχεια ως Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων. Μέσα από τη βιωματική μου πορεία στην αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση, έκανα μια δημιουργική στροφή και εντάχθηκα στον χώρο του life and business coaching.

Αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες, επεκτάθηκα ως εισηγήτρια σε μεγάλα και επιτυχημένα personal development groups. Το 2009 ίδρυσα το κέντρο Life and Business Mentoring Group, όπου διοργανώνονται τακτικές ομάδες, διαλέξεις και σεμινάρια, με αποκλειστικό στόχο την αυτοβελτίωση-αυτοανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων».

Παράλληλα η Αδαμαντία Καζάκου αρθρογραφεί και παρουσιάζει το έργο της σε μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα, ενώ συνεργάζεται και με την Ομάδα Γ’ Χειρουργικής Dr. Charilaos Pappis στο Νοσοκομείο Υγεία.

Ως γνήσια «συλλέκτης εμπειριών», έχει πολυετή εμπειρία με ομάδες ανθρώπων που βίωναν την εμπειρία του καρκίνου και παρέχει σημαντική εθελοντική δράση :

  • Σύλλογος Βοήθεια – Ελπίδας – Ζωής , στήριξη κακοποιημένων γυναικών με ανήλικα παιδιά.
  • Αυτογνωσία θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων (ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, αλκοόλ) στη Θεσσαλονίκη.

«Θεωρώ ότι ο καθένας είναι μέντορας πρώτα για τον εαυτό του και έπειτα για τους γύρω του. Είμαι αφοσιωμένη στη εμψύχωση, μεταμόρφωση και την αλλαγή, χαρακτηρίζομαι από ενθουσιασμό, πάθος, ελευθερία και αγάπη και με αυτές τις βάσεις έχω καθοδηγήσει και εμψυχώσει πάρα πολλά άτομα στο να αλλάξουν όπως εκείνα επιθυμούν».