Είσαι έτοιμος για την αλλαγή στη ζωή σου; 1

Είσαι έτοιμος για την αλλαγή στη ζωή σου;

Ζητάς και ψάχνεις το καινούργιο. Ζητάς να αλλάξεις τρόπο και ζωή. Ζητάς να αποχωριστείς από τα βαρίδια του παρελθόντος που σε κρατούν δέσμιο και καθηλωμένο στα ίδια και τα ίδια, μακριά από αυτό που ποθείς και θέλεις για τον εαυτό σου.

Κοιτάς με μάτια ορθάνοιχτα, με αυτό το εσωτερικό τσίμπημα της ζήλειας για τον διπλανό σου και τον κρίνεις απλά γιατί δεν μπορείς να τον φτάσεις; Τελικά πόσο έτοιμος είσαι εσύ για όλα αυτά;

Ο άλλος εκεί που έφτασε, έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Μπορείς όμως κι  εσύ να κάνεις την αλλαγή αυτή!

Ξεκίνα τώρα και επίτρεψε στον εαυτό σου να απελευθερωθεί από το εγωιστικό του κομμάτι και μπες στο πεδίο της καρδιάς. Γέμισε με ενθάρρυνση και αγάπη το ρεζερβουάρ σου και ξεκίνα! Κάνε κάθε βδομάδα κάτι καινούργιο, κάτι νέο.

Στην αρχή θα φαντάζει δύσκολο, ξένο, ψυχρό και είναι κατανοητό. Σε παροτρύνω να το κάνεις και ας δείχνει έτσι… Κάνε αποδοχή, μην πας κόντρα σε αυτό που νιώθεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σου γίνει οικείο, λες και ήσουν ανέκαθεν έτσι.

Δώσε στην αλλαγή την ευκαιρία να γίνει ένα μαζί σου, να ριζωθεί και να λάβει χώρο μέσα σου, ώστε να φτάσει και να γίνει η φύση σου.

Έτσι μόνο θα ανακαλύψεις την αληθινή ασφάλεια, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια της αλλαγής. Προχώρα με σίγουρα βήματα! Τώρα μπορείς να δεις το μεγαλείο της ζωής σου !!!!

Θα χαρώ να είμαι δίπλα σου, στην πορεία της αλλαγής σου, στην πορεία που θα σε μεταμορφώσει στον άνθρωπο που πάντα ονειρευόσουν να γίνεις! Μαζί με σωστά και σίγουρα βήματα, με σωστές τεχνικές, θα κάνουμε την αλλαγή του εαυτού σου, για να βιώσεις την απόλυτη ευτυχία.


 

👉 Νέο Σεμινάριο της Αδαμαντίας Καζάκου: Τα 14 κλειδιά της Αυτοπεποίθησης
Έρχεται την Κυριακή 23 Ιουνίου ένα δυνατό βιωματικό σεμινάριο με τεχνικές και εργαλεία του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού, του life coaching και της Αυτογνωσίας, με την life coach Αδαμαντία Καζάκου & Life mentoring group.

Μην ξεχνάτε ότι και αυτό το σεμινάριο θα είναι γεμάτο μουσική, σωματική κίνηση και εκπλήξεις… Σας περιμένω όλους να τα πούμε σύντομα από κοντά στο ολοήμερο σεμινάριο την Κυριακή 23 Ιουνίου, ώρες 10.00-19.00, στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43 Αθήνα).

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Loading